Poštnina in odpošiljanje blaga

Strošek pošiljanja vključuje strošek pakiranja in strošek priporočenega pošiljanja brez odkupnine v višini 3,90 . Pri načinu plačila po povzetju vam zaračunamo strošek storitve odkupnine, ki znaša 1,00 €. Več informacij najdete pod Način plačila. Naročeni izdelki bodo dostavljeni z navadno dostavo. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Pri plačilu po povzetju (z gotovino) Pošta Slovenije zaračuna 1,07 € za plačilni nalog.

Izdelki naročeni do 12. ure bodo odposlani še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan v primeru plačila po povzetju. V kolikor se kupec odloči za plačilo po predračunu, bodo naročeni izdelki poslani še isti dan ob prejetju nakazila na TR, v kolikor bo le-to prejeto do 12. ure. 

Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem nemudoma obvestil kupca.

Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. Če ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljalec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oziroma o poskusu predaje blaga.