Vračilo ali menjava blaga

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga ali menjava blaga

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko kupec v primeru, da želi iz kakršnega koli razloga odstopiti od pogodbe, v petnajstih (15) dneh to pisno sporoči na naš e-mail info@surfinsafari.si, ne da bi mu bilo za to potrebno navesti razlog. Petnajstdnevni rok začne teči 15 dni od dneva, ko ste sprejeli ali imate vi ali z vaše strani imenovana tretja oseba, ki ni prevoznik, zadnje blago v posest. Blago pa vrniti takoj in najkasneje v nadaljnih petnajstih (15) dneh od vašega obvestila o odpovedi. 

Vrnjeno blago mora ostati nepoškodovano in v ustrezni količini. Biti mora nerabljeno, v originalni embalaži, z originalnimi etiketami, priloženim originalnim računom in obrazcem za vračilo blaga. Strošek vračila blaga poravna kupec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Če kupec prevzeto blago vrne, mu kupnino vrnemo takoj, ko je mogoče, najkasneje pa v petnajstih (15) dneh po prejemu vrnjenega blaga. Stroškov pošiljanja in načina plačila blaga ne vračamo.

1. Preden odpošljete blago nas o tem obvestite preko e-maila in poslali vam bomo obrazec za vračilo/menjavo blaga, ki ga priložite pošiljki:    info@surfinsafari.si

2. Naslov za vračilo ali menjavo blaga:

Atus, Katja Tuš s.p.

Dobrova 28

3000 Celje

Vračilo poškodovanih pošiljk

Če je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. Prejeti paket je treba odnesti na eno od poslovalnic Pošte Slovenije v enakem stanju, kot je bil pri prevzemu ter izpolniti reklamacijski obrazec. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem času.

Reklamacija

V primeru poškodbe blaga, ki ni nastala pri prevozu, nas prav tako pisno obvestite in izpolnite obrazec za vračilo / menjavo blaga v osmih (8) dneh po prevzemu pošiljke. Reševanje reklamacij bo potekalo v skladu z določili veljavnega zakona. V zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.